Intézmény logója

A KÖLTÉSZET NAPJA 2021-Karantén vers


Publikálta: Ványai
Túrkeve, Karcagi SZC Ványai Ambrus Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium
Esemény időpontja: 2021 ápr 09


 

       A KÖLTÉSZET NAPJA 2021-Karantén vers

1964-től minden évben április 11-én, József Attila (1905-1937) születésnapján ünnepeljük Magyarországon a költészet napját. A járvány miatt idén ez az ünnep is kicsit másképp alakul, a tervezett rendezvények vagy elmaradnak, vagy az online térbe költöznek.  

Mi ványaisok Faludy György: Tanuld meg ezt a versemet című – nagyon aktuális- versével tisztelgünk József Attila és a magyar líra előtt, a magyar irodalom ünnepén.

 

Faludy György: Tanuld meg ezt a versemet

A verset elmondja: Molnár Máté,

a KSZC Ványai Ambrus Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium 11. D osztályos tanulója.

Felkészítő tanár: Nádudvariné Kun Marianna2021
ápr 09

karantén vers

A KÖLTÉSZET NAPJA 2021-Karantén vers 1964-től minden évben április 11-én, József Attila (1905-1937) születésnapján ünnepeljük Magyarországon a költészet napját. A járvány miatt idén ez az ünnep is kicsit másképp alakul, a tervezett rendezvények vagy elmaradnak, vagy az online térbe költöznek. Mi ványaisok Faludy György: Tanuld meg ezt a versemet című – nagyon aktuális- versével tisztelgünk József Attila és a magyar líra előtt, a magyar irodalom ünnepén. Faludy György: Tanuld meg ezt a versemet A verset elmondja: Molnár Máté, a KSZC Ványai Ambrus Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium 11. D osztályos tanulója. Felkészítő tanár: Nádudvariné Kun Marianna

1 Látogatottság
Videó megnyitása

Túrkeve, Karcagi SZC Ványai Ambrus Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium