Intézmény logója

EGYEDÜLÁLLÓ KÖZÖS PROJEKT A MARÓTI GÉPJÁRMŰ AKADÉMIÁVAL


Publikálta: Ványai
Túrkeve, Karcagi SZC Ványai Ambrus Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium
Esemény időpontja: 2021 júl 21


 

Digitális eszközök sikeres alkalmazása a gépjárműtechnikában - avagy egyedülálló közös projekt a Maróti Gépjármű Akadémiával

Tapasztalatok a vizsgákról az Electude szoftverrel

A Budapesti Gépészeti SZC Kossuth Lajos Két Tanítási Nyelvű Technikum már tavaly is eredményesen szervezett gyakorlati vizsgákat az Electude szoftver segítségével.

Idén az Autószerelő és Autóelektronikai műszerészeken kívül, az Alternatív járműtechnikusok is használták az Electude szoftver vizsgáztatási funkcióit.

Mind a hat vizsganapon teljes készenlétben voltunk, hogy minden technikai feltétel biztosítva legyen a sikeres vizsga lebonyolításához.

A Karcagi SZC Ványai Ambrus Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium műszaki oktatói is nyitottak az új digitális módszerek alkalmazására.

Az iskola vezetősége idén úgy döntött, hogy a gyakorlati vizsgák egy részét interaktívan, az Electude szoftverrel fogják lebonyolítani.

Az Alternatív járműtechnikus tanulók szép eredménnyel végeztek és ezúton is gratulálunk az oktatóknak a megvalósításhoz.

Electude felhasználása a gyakorlati oktatásban

Nem csak az elméleti, de a gyakorlati oktatás során is jól alkalmazható az Electude szoftver a diákokkal. Ezzel a témával kapcsolatban készült egy kisfilm Major János szakoktatóval a BKV Zrt. képviseletében.

A kisfilm az alábbi linken elérhető:

https://vimeo.com/551377802/71f25e66e6