SZC logo

Karcagi Szakképzési Centrum

OM kód: 203040/003 | 5420 Túrkeve, József Attila utca 23

Intézmény logo

Karcagi SZC Ványai Ambrus Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium

HírekKözérdekű adatokKRÉTA
Széchenyi 2020

Bemutatkozás

Szeretettel köszöntjük honlapunkon!

Iskolánk az új technikákat és a hagyományos módszereket ötvözve, kiváló pedagógiai-módszertani tudással rendelkező, felkészült oktatók segítségével indítja el tanulóit az élet útján.

Hitvallásunk, hogy minden diák tehetséges valamiben. Ebben a szellemben neveljük, tanítjuk őket, ismertetjük meg velük az általuk választott szakok sokszínűségét.

 

Az iskolai élet nem csupán a négy fal között, az elméleti tanórák keretében zajlik, hanem tanműhelyeinkben, illetve külső gyakorlati helyeken.

A szakkörök, felzárkóztató foglalkozások, pályázatok és tanulmányi versenyek közül választva, a délutáni iskolai életet élmény dússá téve igyekszünk mozgalmas órákat nyújtani az itt tanuló diákok számára.

Színes képzési palettánkból mind az általános iskolából kikerülő gyerekek, mind a tanulni vágyó felnőttek találhatnak érdeklődésüknek megfelelőt.

Legfontosabb céljaink a diákok önértékelésének, a választott szakma szeretetének kialakítása, az egészséges életmód és a környezettudatosság fontosságának erősítése.

Bemutatkozás

Partnereink

SZC logo

Karcagi Szakképzési Centrum


Karcagi SZC Ványai Ambrus Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium

5420 Túrkeve, József Attila utca 23

Telefon: 06(56)-361-439

E-mail: vanyai@vanyaitechnikum.hu

OM azonosító: 203040/003


2024Karcagi SZC Ványai Ambrus Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium